English start page

We sell the most in golf / mini golf and has its own production of courses, both for entertainment and competitions. With us find the course owners and competitive players a wide range of accessories. We have been in business since 1986 and is the official gold sponsor for the World Minigolf Federation.

Wmf_logo

Gold sponsor WMF

Uppdaterad webshop!

2016-03-09

Nu har vi uppdaterat vår webshop med nya funktioner, bl a med en ny häftig sökfunktion där man även kan söka på färger! Det går även att välja att inkludera "gamla" bollar i sökningen. Med "gamla" menar vi bollar vi tidigare har sålt men som vi inte längre lagerför eller som har slutat tillverkas. Vi kommer löpande även att fylla på med andra bollar. I samband med den uppdateringen har vi sänkt våra fraktpriser som dessutom räknas ut automatiskt i "kassan". Under fliken "nyheter" finner ni många nya bollar i shoppen. Vår webshop finner ni här www.nifo.se/webshop.index.htm

Nya banor i Solna

2015-10-13

Mall of Scandinavia är arbetsnamnet på den nya galleria som byggs bredvid Friends Arena, i området Arenastaden i Solna, strax norr om Stockholms innerstad. Byggstart av Arenastaden skedde under våren 2010. Mall of Scandinavia, som ingår i de senare etapperna, påbörjades januari 2012 och invigning sker den 12 november 2015. Ett par stenkast från denna enorma galleria har Solna BGK bedrivit sin tävlingsverksamhet i  flera årtionden. Klubben säger sig nu vara trött på det ständiga underhållet av sin gamla träbana och har därför beslutat sig för att investera i nya banor. För att slippa målningsunderhåll av träsarg och trähinder föll valet på NIFO Steel, anläggningen med rostfri sarg och rostfria hinder. Tillverkningen av banorna pågår för fullt och i november sker leverans och montering. Nedan syns en vy över hur området såg ut i somras. Nu är banorna borttagna och arbetet med grusbäddarna pågår. Vi återkommer längre fram med bilder från monteringen!

Höst på NIFO Steel i Växjö

2015-10-08

När Växjö kommun i vintras insåg att det var dags att byta ut de gamla minigolfbanorna föll valet på NIFO Steel. Anläggningen arrenderas av Växjö BGK och i somras avgjordes ungdoms SM på banorna. Nu har hösten infunnit sig men medlemmarna kan lugnt låta hindren vara monterade över vintern. De lackerade rostfria hindren påverkas nämligen inte av väder och vind!

NIFO Steel till Borås MGK

2015-10-01

I september monterades en ny 18-håls NIFO Steel tävlingsanläggning till Borås MGK. Banorna ligger vid entrén till Borås Djurpark. Markarbetet utfördes av Borås kommun och redan samma dag som lastbilen anlände var alla banor utlagda för injustering. Anläggningen har ett par riktigt höga backbanor och för optimal studs i baknacken är green utrustade med 5 mm rostfria lister. Samma sorts list är även monterade på hindrens framsida för att skydda färgen. Nu återstår bara för kommun att återställa ytorna runt och mellan banorna!
Visa alla nyheter
Telefon: 040-93 26 20
Adress: Kastanjevägen 28, 234 35 LOMMA
Email: info@nifo.se
'